کودک خراب کار

برای پدر و مادرهای شاغل داشتن کودک خراب کار و  پر از ریخت و پاش یک مشکل بزرگ در داشتن یک زندگی آرام و بی دردسر است اما چه والدین شاغل و چه والدینی که وقت آزاد بیشتری دارند باید بدانند کهکودک خراب کار با ریخت و پاش ها هدفی دارد و این ریخت و پاش ها به او چیزی می آموزند.

کودک خراب کار از ریخت و پاش هایی که در بازی کردن و غذا خوردن انجام می دهد مهارت های زندگی را برای خود تجربه می کند. از لحاظ تکلم و قدرت صحبت کردن کودکانی که ریخت و پاش می کنند و با آرامش و بدون ایجاد اختلال از سمت پدر و مادر به کار خود ادامه می دهند تکلم قوی تری خواهند داشت و مغزشان برای ساختن سازه های تکلمی قوی تر است و این کودکان قدرت یادگیری بالاتری خواهند داشت.

نشانه های کودک خراب کار

محققان دریافتند که کودک خراب کار دوست دارد بازی هایی انجام دهد که  پر از ریخت و پاش باشد  به خصوص ریخت و پاش که له کردن با دستانشان و یا کندن و خراب کردن با دهانشان هستند و یا حتی غذا و خوردنی ها را با انگشتانشان لمس و له می کنند برای خود پردازشی بین سختی و نرمی وخصوصیات دیگر اشیا را انجام می دهند.

جالب توجه است که کودکانی که بازی هایی بدون ریخت و پاش دارند شانس این پیشرفت ذهنی را از دست می دهند.

تمرین برای ساختن چیزی که همراه با خراب کاری و به هم ریختگی باشد دانش و علم کودک را پروش می دهد و سازماندهی را در آینده کودک محکم تر می کند.

دلایل کودک خراب کار

وقتی کودک با حالتی غذا می خورد که اجزای غذا را در دست گرفته و نگاه میکند و کثیف کاری انجام میدهد، آنگاه کودک در حال کشف است کشف چیزی که تفاوت در مواد غذایی درون غذایش را به او نشان داده و ثابت می کند اینگونه کودکان در آینده ریز بین تر هستند و تحقیق و تفحس های دقیق تری انجام میدهند.

این را بدانید که تمام دانشمندان و افراد مهم و معروف دنیا در کودکی شان به ریخت و پاش معروف بوده اند.

چرا برخی از کودکان اسباب‌بازی‌هایشان را خراب می‌کنند؟
  • کنجکاوی زیاد
  • الگوبرداری از سایر کودکان
  • ویژگی شخصیتی
  • پرهیز از داشتن تماس فیزیکی با دیگران مخصوصا غریبه‌ها
  • تنبیه و رفتارهای خشونت‌آمیز والدین و اطرافیان و واکنش نشان دادن کودکان
  • آسیب‌دیدگی از جانب دیگران
  • نشان دادن خشم و عصبانیت وقتی که ترجیح می‌دهند گریه نکنند و جیغ نکشند
  • حالت تدافعی در برابر چیزی که نمی‌خواهند
  • احساس عدم تعلق و نزدیکی به چیزی که نمی‌خواهند
  • بروز علائم ADHD (عدم توانایی برای تمرکز و توجه)

«نه» گفتن مداوم به بچه، مقاومت او را بیشتر می‌کند و نباید از یاد ببرید که شما در طول روز تنها چند کوپن «نه» در اختیاردارید و نباید بیش‌ازاندازه از این واژه استفاده کنید. اگر شما کودکی کنجکاو دارید که مدام سراغ ظرف‌های شکستنی‌تان می‌رود، به‌جای نه گفتن به او و سرزنش کردنش، راهی برای منحرف کردن توجهش پیدا کنید. شما می‌توانید قبل از رسیدن او به کابینت، یک توپ جلوی پایش بیندازید تا سرگرم بازی کردن با آن شود، می‌توانید مسیر ورودش به مناطق ممنوعه را مسدود کنید یا وقتی دوان‌دوان به سمت ظرف‌های توی ماشین ظرف‌شویی می‌رود، با خنده دنبالش کنید، در آغوشش بگیرید و با بازی کردن-نه با اخم و تهدید- او را از انجام کاری که قصدش را داشته منصرف کنید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.